bristningsgräns...ha.ha.ha vad passande.

Gud hjälp mig. Jag har inte tränat så svetten runnit på...en månad. Så nu får NÅGON bli min tränings kompis! Ööööh vet att man inte ska klaga på sin kropp men kom igen. Det här är inte okej. Om jag inte kommer i form riktigt snart vet jag inte vad jag ska ta mig till. Kommer bli en såndär som sitter i soffan medan jag har ben and jerry i ena handen och hagendaz i den andra. 

Ps. mamma köpte hem b&j idag (strawberry cheesecake)...den var skit god .Ds


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Säg bara till när och var så kommer jag dit som ett spjut, vi får väl träna på nautilus på sommaren med va?

känner själv att jag börjar bli jävligt degig ><men ursäkta mig osexsig som en ÖDLA?! har du inte sett min lille gulle ödla Elvis ? vi känner oss ganska kränkta...så nu när jag tänker efter kanske du får träna själv om du inte ber om ursäkt.

2010-05-21 @ 15:24:55
Postat av: Amandaaa

Skaffa kort på friskis :D Så kan du o jag o anna gympa arslet av oss!

2010-05-23 @ 18:16:20
URL: http://kisswithafist.blogg.se/
Postat av: Soss

förlåt Linnéa :( lika osexig som en...kackerlacka? :) Jag vet inte manda jag har ju kort på nautilus ;) men vi får se hur det blir till nästa säsong :)

2010-05-25 @ 10:42:21
URL: http://dailydreamer.blogg.se/
Postat av: olivia

håller med linnea där, jag känner mig oxå kränkt jag hade faktiskt också en ödla förut. Men jag är helt med på att träna så mkt som möjligt!! vi tre kan ju gå på nautilus typ hela tiden

2010-05-25 @ 18:01:41
Postat av: jennypenny

nejnej inte friskis, nautilus för där ska jag simma och då kan vi träna lite annat tillsammans oxå :D simma är ju värsta bra träningen, man tränar hela kroppen utan att bli som en biff som på gym (om man inte simmar för mycket då men det är ju knappast en risk för mig xD) DU ÄR SMAL OCH SNYGG

2010-05-29 @ 15:54:58
URL: http://repeaterbeater.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0