My precious

Det är snöns fel! Eller rättare sagt den icke-existerande snöns fel att en del av mitt kära hår, my precious, har brunnit upp! Ni ser så här var det... Det var en gång en urtråkig fredagskväll då Sofie kollade ut genom sitt fönster. Till sin besvikelse insåg hon att det ännu inte hade kommit någon snö. Julen var förstörd! Men så kom hon på en briljant idé för att skapa julkänslan. Tända levande ljus! Så hon trippade iväg, hämtade ett par ljus och tände dom vid sitt nattduksbord. Fast för säkerhetsskull började hon plocka bort papper m.m. från nattduksbordet för att inget skulle börja brinna. Men ack! Istället brann håret upp då hon hade böjt sig över ljusen!!! AAAAAAAAAH!!!

 

Nej det var inte så farligt egentligen, jag tycker bara om att vara en drama queen :) Jag hade till och med uppsatt hår men ändå lyckas en liten lock lossna precis när man böjer sig över ett ljus. Vad är oddsen? Det stank i evigheter i mitt rum av bränt hår trots att jag hade använt våran super braiga Airwick - Morning mist. Då är det illa!

 

Påminner mig om att jag måste klippa håret IGEN. Ska jag gå till min dyra frisör som enligt mig är jätte duktig, en billig frisör (som förmodligen kommer göra det så mycket sämre), hoppas på att Ronja gör ett bra jobb gratis (som hon säkerligen gör <3) eller kanske elda bort lite mer hår (även det gratis)?

Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: jenny grrw

SEXY MAMA! Jag måste oxå klippa mig, vi kan göra det samtidigt!

2011-12-17 @ 22:54:07
Postat av: Sofie

Det tycker jag vi gör! Får prata mer om det på måndag ;)<3

2011-12-17 @ 23:48:01
URL: http://dailydreamer.blogg.se/
Postat av: amandnadfaa

ELDA! :D

2011-12-20 @ 17:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0