Städa när man minst anar

Jag ska tacka mina humörsvängningar för utan dom skulle jag aldrig städa. Tro det eller ej men jag städar endast när jag är sur, ledsen eller totalt lugn! (så klart även till tjatad annars skulle det vara kaos ^^) Men tack vare mitt lilla vredes utbrott igår kväll (då jag gjorde det tidigare inlägget) har jag blivit otroligt lugn som följd dagen efter. Jag har både köpt nya solglasögon (eftersom man tydligen behöver glasögonfodral till dagens kräpiga kvalité -.-') och glasögon fodral med min kära Anna <3 Men hör och häpna jag har inte bara städat mitt rum utan hela förbaskade huset! Det ni (jag bugar och bockar till applåderna inuti mitt eget huvud)! Imorgon kvarstår packning för min del då Italy bara är TVÅ ynka dagar ifrån! IIIH!! MOHAHA jag kommer någonstans i mitt liv! (åtminstone rent bokstavligt ^^)

Men imorgon till ära fyller min kära morfar år! Så ett stort grattis till honom eftersom han är den bästa morfar jag någonsin har haft! GRATTIS!! :D
Tagga bort men fotot finns kvar!

Facebook är den värsta hemsidan jag vet! Visst jag är inne och kollar varje dag men det finns en anledning till detta hektiska beteende. Bilder. Visst man kan anmäla bilder MEN det går bara om dom har:
Naket och/eller pornografiskt innehåll
Droganvändning
Överdrivet splatter eller våldsamt innehåll
Angriper en individ eller grupp

och dom skriver även i tydlig text "Vi tar INTE bort foton bara för att de inte är smickrande." Då kommer jag att tänka på de stackare som blir mobbade via facebook på foton! Snacka om hemskt!

Ursh hur skönt skulle det inte vara om alla bilder på fb bara försvann! Jag skulle bli så lättad att jag skulle förmodligen ha en liten fest! Man kan tagga bort sig men fotot finns fortvarande kvar! Det skulle vara hur skönt som helst om man kunde sudda ut sig eller blurra bort sig på fotona. DET kan dom skaffa på fb!

Linnéa du vet vilken bild jag pratar om snälla jag ber dig jag mår fysiskt dåligt av att veta att andra kan se den bilden :''( Ta bort!

RSS 2.0