Utkast: Nov. 12, 2010Nu är banden klippta! Ooooh vad dramatiskt det lät ^^ Men ja bokstavligen så är dom det. Helt knäppt att ha kvar dom så länge. Jätte skönt att ha en fri handled igen! Nu kan jag ha en massa armband där istället! :D Plus att nu när man inte har band så skär det inte sig med resten av outfiten man har på sig, woho ;)

16:42
Fika med Maja efter skolan på Coffee House med en mer eller mindre pinsam insident.

Servitören pratar med några vid bordet bakom oss. Sedan går han över till vårat bord och börjar plocka undan glas och fat. Servitören säger då plöttsligt "Min chef fyller år idag" "Jaha..." säger jag förvånad "Du får vell gratta honom eller henne då?" tillägger jag. "Ja hon heter öiusdfökac det ska jag göra". Inget mer med det så lämnar jag och Maja fiket. Vid övergångsstället fnittrar Maja och säger "Han pratade inte med dig Sofie". Jag ville dö av skam.

Både jag och Maja fick ett gott skratt av den pinsama händelsen men vad fan man får vell bjuda på sig själv eller hur? ;)

Bara så ni vet har jag sjukt dåligt minne av vad det är exakt människor säger så ni inte tar det ordagrant men ni fattar helheten ^^

Ps. Vem har GURKA i vattnet egentligen?!


RSS 2.0