jag är en katt människa

Jag är definiteft en katt människa. Jag älskar katter, dom är så underbara med deras starka personligheter och självstädighet. Det jag gillar med katter är att man själv inte bestämer över dom. Dom bestämmer själva vem dom ska gusa med och när. Dom är verkligen ögonstenar. Jag ser fortfarande Tiger och Tilda vandra omkring i huset och på gården. Och sen är jag för lat för att ha hund. Jag tycker verkligen om hundar men jag tycker inte om att "ta hand om dom" katter är mycket lättare att sköta. Personligen älskar jag röda katter men också bondkatter och långhåriga katter ja nästan alla katter! Fast jag tycker inte om seameser...men jag tycker om nacken katter konstigt nog xD


Ut med det gamla in med det nya


Jag vill ha en ny garderob! Och jag måste faktiskt säga att jag behöver en. Allt är trasigt, för litet eller så tycker jag helt enkelt inte om de längre. På något vis ska jag köpa allt på den här listan! Jag vet inte hur men jag SKA få ihop 2290:- för denna uuuuuunderbara del av min nya garderob! Detta är en start på en mycket bättre garderob!

Cardigan 400:-


Kofta 400:-

Hatt 180:-


Plånbok 80:- (Vad som än händer måste jag bara köpa den här plånboken! Så gullig så...jag :D)


Halsduk 180:-

Linne 100:-

Kjol 350:-


Tröja 100:-


Topp 300:-


Tröja 200:-


Allt från Monki <3

Första frosten

Den första frosten har lagt sig över Uppsala. Just när man börjar undra när den kommer knackar den på dörren. Vågar man fråga då när snön kommer? Nja kanske inte än hoppas jag ändå. Här ska det baske mig vara mer höst mys i rugg väder! Te framför brasan insvept med ett stort duntäcke medan vinden vener där ute.

Just nu sitter jag och äter frukost (macka och cocos te, cocos te är varmt rekommenderat från moi!) och jag tror rent av att det kommer bli en toppen dag! Kanske för att jag är totalt utvilad med mina 8 timmars sömn! Mycket stolt faktiskt!GIVE ME SHOES!

mmmh skoooor...
...alla från nelly.com Klicka Här

Lanvin <3 H&M

Ned räkningen har börjat! Lanvins samarbete med H&M kommer bli fantastisk! Jag känner på mig att den här collektionen kommer vara värd att titta på (eller rättare sagt få sin del utav). Albert Elbaz talar om färger, former, mönster, blommigt och vintag allt vi gillar i höst tider! Som Elbaz säger "a happy collektion for happy people" ja jag kommer vara mycket glad med en sådan här glad collektion i min garderob <3


Miss Dior till salu

Miss Dior - Chérie L'eau är nu till salu! Köpt för 500 kr, knappt använd. Något bud?

RSS 2.0