Last year

Julen 2010 <3 Ute i sommarstugan var taket så tungt belastat med snö att pappsen var tvungen att klättra upp med skyffel och skotta ner det mesta. Nu ett år senare finns det inte en snöflinga kvar som inte har smält. Stackars Molly saknar att få leka i snön :(


Hungrig?

Hungrig? Det var jag med, innan jag gjorde dom här sjukt goda mackorna! Åtta minuter max för att göra dom. Precis lagom när man inte orkar laga ordentlig mat men är ändå vrål hungrig.

 

Så här gör du:

1.       Bre x antal mackor med smör

2.       Lägg på en skinkskiva

3.       Lägg på en ananasring

4.       Täck med ost

5.       Krydda med grillkrydda

6.       Sätt i ugnen tills osten har smält (3-5 min 200 grader)

7.       Servera!


Florence + The Machine - Spectrum (Live)


Barnrumpa

Eftersom jag har haft det sååå stressigt det senaste dagarna (sovit 75% av tiden) behövde jag ett härligt bad för att slapna av. Jag drog på lite extra på värmen den här gången då vattnet alltid känns så kallt mot slutet. Hehe det ska jag inte göra om. Trodde huden skulle ramla av! Satan vad ont det gjorde dom första fem minuterarna! Gör ont bara av att tänka på det >< Men på den positiva sidan testade jag en choklad body scrub som jag fick av Amanda i julklapp! Super-duper bra är den! Min hud är len som en barnrumpa bara så ni vet. Och ska jag berätta en hemlighet? Hon har gjort den alldeles själv! Tack Manda du är bäst <3


Feel the alcohol pumping through your veins

Igår blev det utgång för hela slanten med Ronny. Började kvällen på white club (första gången jag var där, väldigt...öhm..vitt) helt okej, träffade Calle där så då blev det självklart lite bättre ;) Drog vidare till Birgerjarl där man träffa en massa från klassen som alltid är kul :) Och sedan missa jag och Ronny bussen och tog taxin hem. Igen. Väl hemma blev det fylle-käk + stepmom <3

Imorse var man dock inte så pigg, förstår inte hur jag aldrig lär mig att inte dricka en massa olika typer av drinkar under en och samma kväll! Men huvudvärken var värd det ändå! Vara hemma kan man vara när den första rullatorn är beställd ;)
Haha och den där snöglobs grejen får jag ta en annan gång blev en smula misslyckade hehe ^^' Ska göra ett nytt försök här i veckan.

Sushi ring?

På jakten efter önskvärda presenter kom jag slumpmässigt över det här! Vet inte riktigt varför men jag känner ett starkt begär efter någon av dom här extremt onödiga och opraktiska ringarna! Vill ha en, men vilken...?
Njaaa jag tror inte jag ska köpa några taco eller sushi ringar just nu. Kanske kan försöka mig på att göra en egen om jag hittar energi under jullovet, får se. Men imorgon blir det pyssel här! Ska lära er att göra några riktigt gulliga och personliga julklappar! Very exciting indeed.

kod grej som ni inte behöver bry er om :P

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1222958/dailydreamer?claim=4yrsk8cn2v9">Följ min blogg med Bloglovin</a>

My precious

Det är snöns fel! Eller rättare sagt den icke-existerande snöns fel att en del av mitt kära hår, my precious, har brunnit upp! Ni ser så här var det... Det var en gång en urtråkig fredagskväll då Sofie kollade ut genom sitt fönster. Till sin besvikelse insåg hon att det ännu inte hade kommit någon snö. Julen var förstörd! Men så kom hon på en briljant idé för att skapa julkänslan. Tända levande ljus! Så hon trippade iväg, hämtade ett par ljus och tände dom vid sitt nattduksbord. Fast för säkerhetsskull började hon plocka bort papper m.m. från nattduksbordet för att inget skulle börja brinna. Men ack! Istället brann håret upp då hon hade böjt sig över ljusen!!! AAAAAAAAAH!!!

 

Nej det var inte så farligt egentligen, jag tycker bara om att vara en drama queen :) Jag hade till och med uppsatt hår men ändå lyckas en liten lock lossna precis när man böjer sig över ett ljus. Vad är oddsen? Det stank i evigheter i mitt rum av bränt hår trots att jag hade använt våran super braiga Airwick - Morning mist. Då är det illa!

 

Påminner mig om att jag måste klippa håret IGEN. Ska jag gå till min dyra frisör som enligt mig är jätte duktig, en billig frisör (som förmodligen kommer göra det så mycket sämre), hoppas på att Ronja gör ett bra jobb gratis (som hon säkerligen gör <3) eller kanske elda bort lite mer hår (även det gratis)?

Vad tycker ni?


Min stora plan...

*Uuuursh!* alla våra lärare som ständigt tjatar om att studenten snart är här gör mig nervös! Känner mig så himla stressad! Så jag tänkte så här… om jag har en plan för vad jag ska göra efter skolan kanske det känns liiite lite bättre J

- Hitta ett jobb (innan studenten)

- Ta studenten

- Jobba ½ år

- Ta flyget ner till Australien

www.worktravelcompany.se

Australien ska inte besökas, det ska upplevas!

Work & Travel Company är störst i Norden på att kombinera jobba & resa och har hjälp nyfikna personer ut i världen i tio år. Vi hjälper dig med allt det krångliga som visumansökan, jobb, lokalt bankkonto, skattesedel mm, så att du under tiden kan koncentrera dig på att ha kul och njuta av livet som backpacker. Åker du med oss inkluderas en årsbiljett, tur & retur till Australien. Detta ger dig möjligheten att själv välja hur länge vill vara borta. Förbered dig på ett storslaget äventyr "down under"!

I Australien kan du välja mellan att trängas med solbadande backpackers eller njuta på en egen strand. Festliga barbecues och shopping eller lugn och ro. Det finns i alla fall oräkneliga äventyr och grymma sevärdheter i alla väderstreck.
Vill du vara i händelsernas centrum och tycker om att träffa människor kommer du gilla östkusten. Men vill du istället vara en av de som går mot strömmen så är definitivt västkusten någon för dig. Här finner du ett fantastiskt lugn med magiskt vackra vyer. 
Det är bara du som vet vad du föredrar, det är din resa och du bestämmer helt och hållet. Vid problem eller frågor, i behov av hjälp eller råd finns vi där för dig.


Done and over with

Gjorde mitt tal i svenska b nationella idag. Det var... jobbigt minst sagt. Rekommenderar starkt att inte välja ett ämne som berör en själv väldigt mycket, kan bli jobbigt då. Meen trots det fick jag riktigt bra feedback! Lyckades beröra de flesta i publiken så det borde vara någon form av extra poäng? Är i varje fall lättad att det är över nu. Därför ska jag unna mig en kopp te och dyka ner i Elsas värld. Haha faaaattar ni? ;D


Klädinspiration

Lua
Charlotte

14.34



Just stop

Frustration på hög nivå. Jag och klassen rabblade upp alla läxor, uppsattser, tal, prov och annat som ska vara klart innan jul och det ser inte ljust ut. Vill att dom bara ska sluta ösa på med läxor nu i sista sekunden...

RSS 2.0