Hur många h&m behövs egentligen?

Okej, jag ska prata med min svenska lärare och se vad dom kan ordna. Men nu skiter vi i det och pratar om shopping! :D Jag har äääntligen köpt en blå spetsklänning till min morbrors bröllop (haaaah! det blev den första av alla tusentals jag har kollat på, kul ^^) och sedan har jag köpt en söt liten nu-ska-det-fan-i-mig-bli-vår-linne :D Men seriöst hur många h&m finns det i stockholm?!?! Tre sycken typ precis bredvid varandra! Helt galet. Men praktiskt för mig som behöver gå in i samma butik tre gånger höhö *tummen upp*

Ville då ha den här söta grejen nedan men fanns det i min storlek neeej bara i storlek 40 och 44! -.-
Dyslexi test?

Funderar på om jag ska göra ett dyslexi test... Vet inte om jag vågar riktigt. Tar inte det sjukt lång tid? Pallar inte gå ifrån lektioner och allt sånt liksom. Men jag känner att det verkligen är riktigt illa när jag ska skriva på engelska det är näst intill omöjligt att inte skriva på dator! Och att inte ha tyda.se som hjälpande hand vill jag dö. Tycker ni jag borde lyfta min rumpa och göra testen? Eller strunta i det och nöja mig med att ha skriv och läs svårigheter?


Varning!

Ja om ni fortfarande vill leva så kolla inte på videon där någon går igenom rum för rum det är en sån där film där det kommer upp en tjej och skriker. Jag trode jag skulle dö och nu känns det som att den finns över allt! Hata hata hata! Om ni faktiskt vill ta kol på mig så kan ni ju visa en sån film!! Jag är som en kanin om jag blir för skrämd dör jag på pricken.


Dax att må bra!

Släng vågen i väggen, göm den på vinden bland alla spindlar och ta fram det lilla måttbandet (din bästa vän höhö). Jag har satt upp ett schema för mig själv över vad jag ska göra för att få den välformade kroppen jag trånar efter utan att ha en massa godis förbud och sånt skit jag ändå inte kan hålla och bara får ångest för. Så nu börjar mitt nya hälsosamma liv!

Måndag: Gym
Tisdag: Vila
Onsdag: Bodypump
Trosdag: Vila
Fredag: Gym
Lördag: Vila
Söndag: Power yoga eller step up

Jag har planerat att variera min frukost mellan bär smoothie, gröt och musli och på tisdagar hade jag tänkt skapa en tradition av att göra fruktsallad till mellanmål. Det är ju trotts allt så sjukt gott! Och på fredagar är det godis kväll! Då får jag äta hur många ton godis som jag så önskar :D Mitt mål? Att vara nöjd med mig själv :)
Woho! Sjukt pepp! Snart iväg på step up,  vi får väll se hur det här slutar...

Cam GigandetAnd he has a fucking wife! Ja jag ville också skjuta mig själv... -.-'

Något nytt kanske

Funderar på att beställa några nya piercingar! Men vilka?!

Jag sätter ett hjärta vid mina favoriter!


1.2. <33.4. <3
5.

6. <3

7.
8. <3

9.

RSS 2.0