Måste bli bättre!

Ge mig nu nu nu! Kolla in den här hemsidan där man kan skapa sin egen portfolio! :O Självklart vill jag ha den versionen som kostar hehe men så bra är inte mina bilder (än) liksom kolla in alla andras! Vissa är ju löjligt duktiga *gulp*.


Time travel

Har räknat på lite siffror inför London resan och har tyvärr insett att jag inte kommer ha råd att både resa och tatuera mig där :( Men jag har funderat nästan 3/4 år nu på den här klock-tatueringen och näst intill alla har avrått mig från att göra en så stor tatuering första gången. Självklart blir jag osäker och letar efter andra typer av tatueringar trots att jag tycker väldigt mycket om den med klockmotiv. Därför har jag kommit fram till att ett mindre alternativ skulle kunna vara en resväska! De flesta vet hur mycket jag älskar att resa och symboliken med en resväska är väldigt många.

 

Som t.ex…..

Jag är redo för ett äventyr

Livet är en resa

Jag vill åka utomlands

Jag älskar att resa

Jag väljer att stanna här

Flyttat

Kommer att flytta...m.m.

 

Personligen tycker jag bara en resväska ser väldigt tung och nästan lite deppig ut så för att göra den lite lättare och "sofie-igare" kanske en liten fjäril eller liknande som sitter på väskan skulle göra susen.

hittat här

Tankar och åsikter om tatueringen jag vill göra uppskattas! :)I can tell that you're in touch with your feminine side

Jisses! Hur snabbt kan den här tjejen sjunga?! Tyckte den var lite rolig i alla fall så här är den ;)
Ps. Kan inte hjälpa att kommentera detta men... hur ihop pressade bröst kan du ha kvinna? ^^ Sökte på hennes namn på nätet och vad jag trodde var lite roligt skämt genom videon (liksom att ha brösten ihop pressade för att likna en Barbie) var dok inte fallet. Hon gillar helt enkelt att visa upp sina bröst... respekt för det :P

90 60 90

90 60 90 var Marilyn Monroes mått. I början tänkte jag att det vore väll ändå inte allt för svårt att uppnå. Men ack så fel jag hade! Jag har räknat ut att för min längd är mina ideal mått 83 53 83. Det vill säga att om jag vill ha proportionerna som Marilyn Monroe måste jag minska mitt midjemått med hela 11 centimeter och min bak måste bli 10 centimeter mindre! Otroligt nog behöver jag varken göra en bröstförstoring eller minskning, jag vet jag trodde det inte heller, men ändå kom igeeeeen! 53 i midja?! Ta fram ett mått band själva och se hur petite det är! Jag skulle säkert gå av på mitten om någon klappa mig på ryggen med sådan smal midja.


RSS 2.0