Photography - to capture a moment

Fotografier, photographs, photographies, fotografie, valokuvia, фотографии, 写真...
Själv tycker jag till mesta del om att fotografera människor. Av någon anledning gärna "mörka" bilder. När jag började med foto andra året i gymnasiet trodde jag själv att jag skulle tycka om att ta färgstarka bilder med omänskligt glada människor som dansar runt bland blommor och skit. Jag föredrar då heldre bilder som dessa när jag själv står bakom kameran...
Okänd
Okänd

Okänd
Okänd

Richard Vantielcke

Isabelle Royet-journoud (France)Funny when you're dead how people start listenin'

Lyssna på syskonen Kimberly Perry, Neil Perry och Reid Perry i badet The band Perry (så originellt ^^) med låten If I die young på den HÄR länken. Jag vet att man kan lägga upp youtube klipp här men det stod något om vivo blah blah blah så jag orkade inte :p Lyssna nu bara! ;)

Det var då

Vem minns inte egobilderna? Den indragna magen, rådjursögonen, "brösten" ut och put med läpparna. Jaaaa jag har nog kommit över mina egopix i alla fall. Försökte här om dagen men kände mig så otroligt löjlig att jag tog två bilder kollade på dom, raderade dom omedelbart, satte på mig morgonrocken och la mig i soffan... Nu tycker jag ändå det är mycket finare och deffinitivt roligare att ha bilder som andra har tagit istället för bilderna tagna i badrummet.
Har valt ut några extremt fina egobilder på mig själv genom åren med den högsta bildkvalitén bara för er ;)


RSS 2.0