Bakom ett hörn står döden på lur

Collage inspirarad av låttexten "bakom ett hörn står döden på lur" i Cornelis Vreeswijks låt Somliga går i trasiga skor. (Monster av post-it konstnären John Kenn)

Vad har Stitch med det här att göra?

Ibland frågar jag mig själv "hur kan en gipsmask i form av Stitch göra så att jag kommer lyckas i min framtida karriär?" Jag har aldrig fått något vettigt svar på den frågan men jag tänker nöja mig med svaret "ingen j*vla aning, men det är kul".

Zante next!

Zante (Zakynthos) är the next stop! Med vad som sägs ha en av världens bästa sandstränder tycker jag det duger ganska bra för en veckas semester. Brorsan och jag drar den 7 Augusti för att sukta i solen och göra alla avundsjuka med hur äckligt bruna vi kommer bli när vi kommer hem (märker ni att jag skryter föresten?) *skryt skryt*. Fast ni måste erkänna att det är okej för mig att skryta eftersom jag resten av sommaren ska jobba, jobba och jobba lite till. Med den här resan bokad kan jag åtminstone drömma mig bort på lunchrasterna.


Seriously?! It's like you're photoshopped!

Ledig dag my as! Läxorna håller på att äta upp mig levande och jag springer för livet! 6 1/2 vecka kvar! Dör lite inombords, jag som hade min master plan klar inser nu att det inte var mycket till master plan till att börja med. Varför gick jag inte miljonärs linjen? Eller ekonomiskt-oberoende-innan-19-år-linjen? Himla dumt av mig!
Nu ska jag gå och gräva ner mig i läxhögen. Önska mig lycka till.
Ps. Kollade på Crazy stupid love igår! <3 <3 <3 ÄLSKAR romantiska komidier som är otroligt förutsägbara! Liksom dom och jag är en perfekt kombination <3 Hmm funderar på att sparka ut Channing Tatum ur min säng och låta Ryan Gosling ta över...
Image and video hosting by TinyPic
Pss. Vad jag EGENTLIGEN gör när jag pluggar!

Nu drar vi!!

Nej nu får det vara nog, nu drar vi utomlands! Jag och brorsan drar någongång i Augusti till obestämd ort. Hjälpa oss med förslag?

Sardinien, Kroatien, Rhodos, Secilien, Turkiet...


Dröm yrket jag inte visste jag ville ha

Om allt går åt helvete vad gäller inrednings yrket tänker jag öppna ett fik som heter "sju sorters kakor"! Jag är inte så där jätte duktig på att baka meeen jag kan alltid anställa människor som är! Och då kan jag sitta och dekorera små cupcakes och tårtor hela dagarna :D Vill gå en tårtdekorations kurs där jag lär mig göra fina sockerblommor och sprittsningar! Så jag exempelvis kan göra sånna här vackra ting!! Ibland kan jag inte förstå hur vackra saker vi människor faktiskt kan göra.


Epic på löpbandet

Hittat den ultimata löparlåten, epic med Sandro Silva och Quintino (tack vare Ronja såklart). För det första ingen som sjunger, för det andra ökar tempot galet nice, för det tredje man får sjukt bra tempo på löpstegen, för det fjärde börjar jag tänka på min underbara party ö Ios!
Ps. Jag ser ut så här när jag tränar

Italien?

Vore det inte en dream come true? Plugga design i Italien och i Florens dessutom! Med IBS kan du läsa mode-, inrednings- eller grafisk design under ett år. Känner hur jag redan börjar drömma mig bort...

Kursupplägg - inredningsdesign
Geometric drawing 1 & 2
Exercises in geometric drawing
Analysis of styles
Architectural design & survey
Basic design
Industrial design 1
Interior planning 1
Graphic techniques for interior design 1
Technology of materials 1
History of design 1
Free hand sketching
Intro to computer design

Hur perfekt vore inte det? Jag behöver lära mig lite italienska men det är det lätt värt! Meeen...det kostar 129 200 kr i kursavgift. Efter resan till Australien kommer jag ha 2 öre kvar på mitt konto. Känner hur min dröm sakta glider ur mina fingrar. Fast vem vet! Jag kanske råkar bli miljonär där nere i Australien med min vindruveplockning!


Jag och Channing Tatum går och lägger oss nu...

Okej nu kör vi på snabbt! 
 • Ny foudation och puder inhandlat
 • Hittar inte min enda svarta tröja i hela garderoben
 • Valborg är om två veckor
 • Min skiva är två dagar efter Valborg!
 • Annas Skiva är dagen efter min skiva!!
 • LMFAO är på grönalund dagen efter Annas skiva!!!
 • Måste göra en religions uppsatts.
 • Måste göra en engelska uppsats..
 • Måste åka och hämta hemliga dräkter till skivan!
 • Ritade en galet snygg brutta (vill vara henne, typ.)
 • Har dubbel körlektion på onsdag
 • Tar studenten om 1 1/2 månad
 • Ska gå och lägga mig med Channing Tatum nu
 • För andra natten i rad
Film att rekommendera! The Vow Erkänner att det blev liiiite lite glansigt i ögonen.

Mina snygga babes

Jag och mina snygga babes firade Annas födelsedag lite i förskott nu under fredagskvällen med middag och utgång. Så här såg det ut innan vi tog bussen in till stan.
Puss på min underbara Anna! Älskar dig <3

undervalue - overvalue

Beyonce - Listen [HÄR]

Gammalt arbete dammas av

Det är bara för kul när man hittar gamla arbeten! Att kolla på dom och se vad man skulle ha gjort annorlunda och vad som faktiskt är ganska awsome. Här är min collektion med jumpsuits till fackteckningen som jag gjorde förra året.

Fotografier i handen

När var senaste gången du framkallade bilder? Själv tror jag senaste gången var…2001, dryga 11 år sen. Jag satte mig i mormor och morfars soffa idag med mamma och kollade igenom en massa foton. Det var riktigt mysigt att bläddra igenom alla foton, att jämföra människor från nu och då. Så kom jag att tänka på att jag har en ur-gullig fotolåda (som jag köpte på Rummet Rita) som har ett enda foto i, taget 1999. Det är mer en dags att fylla på min lilla fotolåda. Jag döper detta uppdrag till ”Mission: Save the world from digitalisation”.

Ps. Har ni tänkt på att de bästa av bilder är oftast de som inte har lagts upp?


RSS 2.0