Se, köpa, behålla eller ge bort

Nu ska ni äntligen få se vad jag har spenderat all min tid med! 7 olika tavlor med temat samhällsfrågor och problem. Alla bilder är skissade förhand med papper och penna som sedan har skannats in på dator och gjorts om på illustrater.

 

Sugen att köpa någon av dom?

Prislista

  • A3: 300 :-
  • A4: 200 :-
  • Special beställning: 500 :-

(ram ingår ej till samtliga bilder)

 

Var inte rädda att göra en special beställning med eget motiv. Perfekt om du vill ha eller ge bort en personlig tavla!

 

För att beställa ring eller mejla mig på

mejl: sofiezatterqvist@hotmail.com

mobil: 0704777785


  • Barnaga
  • Sexuallitet
  • Ätstörning
  • Mobbning
  • Dubbelsidig
  • Tobak
  • Alkohol

Utställning i S:T Per

07:00 Det som inte fick hända, hände. Vi försov oss. Den klassiska ställa-alarmet-men-inte-sätta-på-det-scenariot... Upp snabbt som katten, dursha, klä på sig, smink, hårfön, äta, packa och dra gick på mindre än 50 minuter. Helt harmoniskt. Om det inte vore för Ronjas oslagbara positiva attityd hade åtminstone jag krupit ihop till en boll och vägrat åka.

 

07:50 I bilen. Inser att högtalarna är hemma. Fortfarande cool lugn, mamsen hämtar dom efter vi har kommit till S:T Per.

 

08:10 Lastar ut stolar, bord, väskor och dockor ur bilen. Några minuter in i urlastandet ramlar en hand (dockans hand som tur var) i marken och tappar ett finger. Luuugnt inget lite lim inte kan fixa!

 

09:00 Näst intill klar med att ställa i ordning allt då...musiken som skulle spelas i bakgrunden inte laddades över till Ipaden. Bara att ringa mamma och säga att hon förutom högtalarna även ska ta med datorn.

 

09:30 Med allt näst intill klart kommer "the lifesaver" med högtalare och dator i hand. Allt är klart, med en halv timmes marginal!

 

09:50 Ronja lånar en sopkvast av personalen på Expresso house som blir lite fundersamma om det faktiskt är vi och inte dom som ska stå där idag eftersom de har 1: års jubileum. Panik.

 

09:53 Övertalar oss själva att vi har rätt och tänker inte flytta på oss även om vi hade fel.

 

10:00 De första nyfikna åskådarna går förbi.

 

10:00 - 14:00 Hela min feta svenska släkt kom för att kolla, vännerna, några oväntade och en hel del andra. Humöret är på topp.

 

efter 14:00 Helt slut. Packar ner och bär de otympliga sakerna ner till bilen med ömma klackbeklädda fötter.

 

15:30 Hemma igen, sparkar av oss klackskorna och somnar.

 

17:30 Vaknar


For the moment

Nej men vad rörd jag blir! Så söta kommentarer om utställningen idag så man blir ju lite blank i ögonen! Har firat det hela storslaget med middag på Il Gusto och självklart en utgång på det traditionsenliga Williams med sluttamp på Saluhallen.

 

Bilder på utställningen och information om priser etc. kommer upp här på bloggen senare under dagen.

Men nu ska jag ta igen några extremt välbehövda sömntimmar! God natt gott folk, vi hörs snart igen!

 

Ps. Gäst inlägg av Ronja Karlsson kommer i sinom tid dyka upp. Håll ögonen öppna!Lightbulb

Det finns minst en miljon olika typer av lampor funktionslampor, moodlampor och min klara favorit... dekorationslampan! Så otroligt opraktiska och onödiga underbara ting! Har spenderat den senaste halvtimmen med att enbart kolla på dekorationslampor. Tönt på hög grad, so what? I'm proud! Kolla bara vad fina dom är! På sånt inredningshumör så de är bara inte sant! Kan inte någon ge mig ett projekt eller något?? Snääääälla <3

Ps. Den här ----> Decolima bloggen är så bra! Bästa inspirationen på länge!

Läs mitt kroppsspråk

CoolerCouleur

Cheers mate!

Känner mig som en vandrade reklampelare..."Jaaaaa kom och kolla på våran utställning den 25 Februari! Ja precis den sista lördagen på sportlovet i S:T Per Gallerian!" Öööööööh trött på min egen röst. Jätte kul med utställning och allt men jösses vad mycket slit. Var i skolan till halv 7 den här fredags kvällen. Mysigt. Eller?

 

NU BYTER VI ÄMNE! Visste ni att det är dåligt för ryggen att sitta med benen korslagda?! Är det bara jag som inte har fått den här informationen tidigare? Hade så galet ont i ryggen idag, förstod inte ett dugg var det var. Kommer hem och mamma frågar direkt "suttit med korslagda ben?"... Fick massarge och en dejt med spikmattan <3 Så för att sätta körsbär på det hela ska jag ta ett varmt bubbelbad med betoning på bubbel.

 

Ps. Sportlov! Skåååååål fört!

 

 

Pss. Jenny! Ledsen att jag inte hann se dig nu innan du åker! Du får ha det så bäst på Gran Canaria <3 Call me when you get home ;)Everybody loves a meltdown

Meltdown big time när det äntligen slog mig att jag har två prov imorgon + två inlämningar tills kl 00:00 idag. Hjälpte inte min stress nivå något vidare då mina tankar vandrade mot projektarbetet... Men! Trots en löjligt trött Ronja vid min sida som skrek/sjöng frågor till vårat materialkunskapsprov med fransk dialekt, lyckades jag göra klart en bild på illustrater. Give me a halleluja! Sååå nu har jag fått min paus för dagen! Vidare till arbetet. Tjohej!
Ps. Ganska passande att jag gjorde klart just den här bilden idag! Det får bli min alla hjärtansdag present från mig till er <3

Bokat bord

Bokat bord på Saluhallen ikväll! En välbehövd utgång efter en intensiv vecka med utställningen. Ronja fick ett väldigt positivt samtal igår om att S:T Per var väldigt imponerade av våran affisch och tänker sätta upp den redan nästa vecka!
Kladd affischen
överföring till illustrater är i fullfart!

Pure evil

Letar efter inspiration till utställningen och kom över den här bilden <3


Hard work work!

Snacka om att ha förvandlats till en riktig manisk arbetsmyra efter jullovet. Plötsligt händer det! Eller vad säger ni? Insåg väll att ett halvt år till studenten egentligen inte är så mycket att spela på. Så pga den insikten har jag under denna vecka skaffat jobb under sommaren på Balders ålderdomshem (lyxigt värre!), hittat två platser där jag ska jobba på mina 4 veckors APU, gjort två engelska inlämningar (snart tre...), labbrapport, en 100 % färdig bild till utställningen (finns ju bara några kvar...bara "några"), skapat det här evenemanget på fb till projektarbetet och även en affisch.

 

Det här klippet speglar mitt liv perfekt just nu.


RSS 2.0