In my world everybody is pink

Jag mår så hääär bra idag! Dumma regn äckel försökte förstöra min lediga dag men ICKE! Så fort allt ser grått ut sätter jag på mig mina super-duper-braiga rosa födelsedagsglasögon som gör hela världen rosa. Kan liksom inte gå fel. Man går runt där i sin lilla rosa värld och allt blir faktiskt lite bättre!
Har städat min lilla träkoja till hus nu innan de 2 små gummorna (den 3:e lilla gumman är i China) kommer över på den traditions enliga tekvällen. Justeeeeeee färgade ju håret här om dagen. Det blev en ask blond färg (sa frisören).
FÖRE
EFTER
seeeeer ni skillanden?!?!?!?!?!?!?!?!?
- för det gör inte jag hahaha

Hairdonut!

I need this! A hairdonut! Hur har jag kunnat missa det här? Stod i London för 6 månader sedan och höll i en. Skrattade mig tårögd över en så otroligt ful toffs och la ifrån mig den! Whyyyyy?! Jag fattade ju såklart inte att man skulle använda den till att göra as snygga knutar! Men nu vet jag. Och kag vill ha en.

Men tills vidare får jag göra så som på sista bilden...
Ps. Bilder på den nya hår färgen kommer när jag slutar ha så dåliga hår dagar.


Before and after tattoo finish up

Okej jag kom på lite sent (i tatuerings stolen) att jag inte hade tagit kort på min lilla väska när den var läkt :( Det är ju ganska stor skillnad på en tatuering när den har läkt och inte. Ajaaaa jag fyllde i konturerna så de blir riktigt skarpa plus att jag lät tatueraren göra så att alla linjer hänger ihop med varandra så den ser mer realistisk ut. Förövrigt as nöjd! Nu är det bara den jäkla läkningsprocessen kvar drygt.se
Om någon månad eller så får jag väll lägga upp bild på den igen så ni får se det absoluta slut resultatet.
Sugen på fler... men det får vänta ;)

Finish up imorgon på Crazy Fresh

Äntligen ska jag iväg till tatuerarn och fixa det sista med min lilla väska så den blir helt perfekt! Lika bra när jag ändå praktiserar i Tierp (Rummet rita by the way). Om ni händelsevis råkar vara i Tierp så kan ni ju svänga förbi, veckans vara ljuskoppar 15:- (ord. pris 29:-)!!!!!!!...
Ni får hålla utskick imorgon (torsdag) för före och efter bilder på tatueringen. Kan ju inte bli sämre! ....eller?

Lockat håret

Orkade för en gångs skull locka håret! Nu drar jag vidare mot Knivsta med födelsedagsfirande! Have a awsome night! <3

Sommar nyanser till håret

Äntligen har jag beställt tid för färgning! Mitt hemska vinterhår försvinner om ynka 9 dagar! Längtar satan! Men nu kommer den vanligaste av frågor när jag ska färga mig. Vilken nyans? Vad tycker ni? Här har ni några förslag som ni kan hissa eller dissa.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
....och för den som här glömt bort vilken färg jag har så är det tyyyyp som på bilden. Fast förmodligen en heldel mörkare med tanke på ljuset!

Hippieklänning + dampkladd

Hittar aldrig det man ska när man åker ner på stan. Här ska man hitta något till 02:14 en lördagskväll skivan i el estocolmo. Hittar jag nått till det? Neeeeeeej. Men en studentklänning gick tydligen bra. Den hänger där på en av mina läskiga skyltdockor som jag ännu inte förmått mig att släpa tillbaka till skolan. Haha ser ut som en tunika på den där anorexia flaggstången! Höhö aja den är 60-tals inspirerad så lite hippie blir jag på studenten då OM jag inte ångrar mig (som inte alls händer ofta *host host*)

 

 

Sen så fick jag damp tidigare i veckan (oj vad ovanligt!...) var så himla trött på att inte ha några pengar och att jag inte lyckats göra några intressanta tavlor som människor vill ha såååååååååå jag bah "omg eftersom Carolina Gynning kan kladda på tavlor och tjäna äckligt mycket pengar på det så kan jag det med!!!" Så jag bestämde mig för att göra den fulaste tavlan jag bara kunde! Kladda, kladda och kladda lite till. Så här kommer "The test" om någon köper den här för...50 kr? Kommer jag börja göra kladd tavlor och bli miljonär.

 

 

"You know you want it..."

 


Family


RSS 2.0