NUDLAR!

CRAVING.SE!!!! Sjukligt hungrig just nu och nudlar är höst upp på min lista. Det jobbiga är att vi har en biljard snabbnudlar som kollar upp på mig från skafferiet och säger "snäääääälla Sofie du är jätte hungrig.." men samtidigt lagas det mat här hemma men det går inte tillräkligt snabbt! Jag vill ha mat nu nu nu!!!! Vilken bortskämd skit jag är, skriker om snabbnudlar när man får vällagad underbar mat! Fy skäms Sofie.
Give me inspiration

Jag kan sitta i timmar och klicka mig fram mellan den ena design bloggen till den andra den här bloggen är en av mina mest inspirerande bloggar! Man får en sådan stark lust att lyfta på baken och göra någonting när man ser den!


http://designtjejen.hemmakanalen.se/Ps. oddbirds lampor är helt magnifika<3

http://www.oddbirds.nu/

köpa köpa köpa

Hoho inte bara har jag köpt foundation, concealer och puder utan fick på köpet en necessär med gloss och ögonskugga inte så dumt enligt mig själv ;)
Big in Japan

Alla ni som har kollat på idol ikväll hörde nog den söta tjejen i rullstol som sjöng Big in Japan med Ane Brun. Har aldrig hört den versionen förr så jag checka en den på Spotify och ja lite små kär är jag ^^ Puss på låten och puss på den söta tjejen <3


Ane Brun - Big in Japan


RSS 2.0