DKNY - fresh blossom
Wiie! Jag ska köpa den här parfymen (DKNY -Fresh Blossom) idag med min kära Anna i Stockholm! :D <3 Har äääntligen hittat en parfym som passar mig "Give me a halleluja!" - HALLELUJA!!!Oh mon dieu!

Oh mon dieu! I want those shoes! Jag vill ha de där skorna med hela min kropp och hela min själ! Varför har vi inte topshop i pyte pyte lilla Uppsala? Livet skulle vara så mycket bättre då 3': *snyft snyft* Please santa give me topshop for christmas <3

1.                        2.                      3.

Rött = Dött?

Aaaah köpt en ny Elle tidning vars innehåll är som min personliga bibel, en ljudbok (självklart Marian Keyes<3) och studerar mina underbara inköp med mörkröda läppar. Jag börjar trivas i läppstift nu! Men jag är inte riktigt säker på om jag passar i det... vad tycker ni?Ska jag hissa eller dissa läppstiftet?
Var ärliga nu, inte något "jaaa det är kul med läppstift!" utan frågan är om jag PASSAR i det?

00:07

Självklart ska jag lägga upp mer bild inlägg! Det var liksom därför jag startade bloggen ^^ Så här kommer några bilder på min tavla jag gör i skolan (eller ja hemma fast den borde göras i skolan). Min tavla är inspirerad av surrealism och min största inspiration är Jens Fänge en av mina nya konstnärs idoler! Han är galet duktig. Hoppas han gör allt på dator... Fast förmodligen inte, nu känner jag mig sämst -.- I varje fall är bilden inte klar men i slut endan ska det vara ett stort rum med en säng, lampa som inte sitter fast i taket, ett par tofflor, en badboll, en massa rök och en svävande tv. Även inspiration från en av mina drömmar. Så jaaa...här är den.


Bukett

Åkte på kurs med min mormor på Ekeby för några veckor sedan. Glömde lägga upp bilderna! Där lärde jag mig att göra en bukett :D Ni anar inte hur svårt det faktiskt är! Jag gjorde så klart fel tusen gånger... Jag kanske går på design men att göra en jäkla blombukett må inte vara min specialité. Rekommenderas varmt att gå på en dags kurser! Man vet aldrig vad man kan lära sig ;)

Ps. Tack mormor för upplevelsen det borde vi göra egen <3


Hihihaha kolla på oss va!Fotograf: Anna Westerberg

Kl elva på kvällen bläddrar jag igenom mina bilder på datorn som en liten rutin av tråkighet. Och där ser jag dom! Landet bilderna! Hur har jag kunnat missa dessa bilder alla dessa månader? En drömmande Amanda, den galna dansande hippien Jenny och den löjligt bruna Anna och ett galet euforisk jag. Vi borde skickas tillbaka till 70-talet! Medan jag bläddrade igenom bilderna så väntade jag bara på att se marijuana ligga någonstans i bakgrunden. Vi såg ut som några slags hippie indianer medan Anna låg död av icke intresse tvärs över soffan. Längtar tillbaka till landet det var sjukt roligt! Måste göras snart! Väldigt snart!<3


RSS 2.0