Tagga bort men fotot finns kvar!

Facebook är den värsta hemsidan jag vet! Visst jag är inne och kollar varje dag men det finns en anledning till detta hektiska beteende. Bilder. Visst man kan anmäla bilder MEN det går bara om dom har:
Naket och/eller pornografiskt innehåll
Droganvändning
Överdrivet splatter eller våldsamt innehåll
Angriper en individ eller grupp

och dom skriver även i tydlig text "Vi tar INTE bort foton bara för att de inte är smickrande." Då kommer jag att tänka på de stackare som blir mobbade via facebook på foton! Snacka om hemskt!

Ursh hur skönt skulle det inte vara om alla bilder på fb bara försvann! Jag skulle bli så lättad att jag skulle förmodligen ha en liten fest! Man kan tagga bort sig men fotot finns fortvarande kvar! Det skulle vara hur skönt som helst om man kunde sudda ut sig eller blurra bort sig på fotona. DET kan dom skaffa på fb!





Linnéa du vet vilken bild jag pratar om snälla jag ber dig jag mår fysiskt dåligt av att veta att andra kan se den bilden :''( Ta bort!

Kommentarer
Postat av: jennypenny

men snälla rara lilla sofie, om du tycker att du såg dålig ut på den bilden ska du bara veta vilka bilder som finns ute på muig, det är faktiskt ganska förolämpande mot mig att du tycker att du är ful på den bilden.....

2010-07-09 @ 18:23:17
URL: http://repeaterbeater.blogg.se/
Postat av: Linnéa

borta >.<

2010-07-09 @ 18:23:38
Postat av: Soss

Jag har rätt till en åsikt! Förresten skrev jag det här precis när jag hade sett bilden och var på ytterst dåligt humör ^^ Jag har lugnat mig nu i alla fall (och...bilden var inte så farlig men just då var det INTE det jag ville se) X)

2010-07-09 @ 21:46:35
URL: http://dailydreamer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0