mening i det meningslösa

Eftersom det tar så himla lång tid för mig att somna nu för tiden kändes det som en bra idé att investera i en ny bok. Läste ut Elsas mode förra julen så det är väll passande med uppföljaren Elsas värld här näst. Rekommenderar starkt Elsas mode till er som letar efter en rolig, uppmuntrande, älskvärd bok utan mening. Ja ni läste rätt, det kan vara så himla skönt att läsa sådana böcker som man bara mår bra av! Ibland behöver vi något meningslöst för att hitta mening inte sant?

 

Ps. Kan vara en fördel att tycka om mode ;)
Har ni några tips på bra böcker?

exactly


Sleepy

Ni vet den där känslan när man är så trött att man inte kan sova? Det borde klassificeras som tortyr. Har inte kunnat somna i god tid sedan tidens begynnelse. Fyra timmars sömn under en längre period är nog inte så hälsosamt. På senare tid har det även börjat snurra jätte mycket i huvudet?! Som när man har druckit och ska blunda. Jobbigt :/

 

Nu till annat intressantare. Ska på saco mässan i Stockholm nu på fredag och hoppas på att hitta några fler alternativ till högskolor. Ska ta med mig en stor väska så jag får platts med alla broschyrer! Kommer ni ihåg gymnasiemässan? Den är/var säkert tio gånger mindre och jag tyckte det var överväldigande... Vi får se hur jag klarar det här. Håller er underrättade ;)


Bad habit

Första advent och det snöar! Det är ett jul mirakel! Trodde snön skulle komma jätte sent men där hade jag fel.

 

Nu till det jag egentligen hade tänkt skriva om! Jag har hört otaliga gånger människor säga "jag såg dig när jag passerade ditt hus här om dagen". Detta är ett stort problem. För er som inte vet så har jag mitt rum precis bredvid köket och om man står ute på gatan ser man rätt genom mitt köksfönster och vidare till mitt rum som jag näst intill aldrig har dörren stängd till. Ni förstår jag är rätt virrig av mig och ja jag byter om från olika outfits jääämt och det brukar vanligtvis hända just där förbi köksfönstret och rumsdörren. Visst om jag såg dom som står där på gatan flyttar jag självfallet på mig men nu är det vinter... vinter betyder mörkt ute, ljust inne. Ni fattar kombinationen. Not good. Det här måste det bli ändring på.RAGE

Varfööör?!? Så frustrerad på mig själv just nu så jag vill nästan gråta! Hur svårt kan det vara att skriva ett tal? Så fort jag börjar skriva någonting så flikar jag in på ett helt annat ämne. Jag vet inte vad jag ska ta mig till imorgon om den inte blir klar! Jag har inte ens en inledning och endå sitter jag här och skriver på den här j*vla bloggen! Vad är det för fel på mig?! AAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

Hemma bra men borta bäst

Ska bege mig till stugan alldeles strax där jag tänker låsa in mig själv i två hela dagar och bara rå plugga. Får aldrig något gjort här inne i Uppsala. Det blir nog många tekoppar att diska efter att jag har spenderat helgen där misstänker jag. Te, pyjamas, plugg, brasa. Awsome.


.

varför funkar det inte att få den här bilden som header?! Daaamp.

24/11-11 01:43

favim.com

Lovely

alla bilder är från favim.com

Tobak

Älskar alla dessa kortfilmer om alcohol droger och tobak på våran arbetsmiljö och säkerhet. Speciellt det här citat från en av filmerna med anti tobak:

Det gick jätte bra att sluta röka för mig när jag gick över till snusen!

Haha världen är sjuk!

 RSS 2.0